Propuštění z nemocnice

O termínu propuštění z nemocnice v případě hospitalizace informuje ošetřující lékař. Poskytne Vám také instrukce ke způsobu domácí péče a seznámí Vás, jak včas odhalit případné komplikace a jak je řešit. Zároveň připraví propouštěcí zprávu pro lékaře, který Vás k hospitalizaci doporučil.

Při odchodu si pečlivě zkontrolujte, zda jste v nemocnici nic nezapomněli, např. pokud využíváte možnosti úschovy cenností či peněz. Nemocnice doporučuje, aby Vám při ukončení hospitalizace pomohli blízcí a zajistili Vám pohodlný odvoz.

Jménem Domažlické nemocnice Vám dále přejeme brzké doléčení a rychlou rekonvalescenci. Doufáme zároveň, že jste byli s péčí u nás spokojeni.

Poděkování

Pokud chcete zdravotníkům vyjádřit vděk za dobře odvedenou práci a příjemné vystupování, využijte prosím možnosti poslat děkovný vzkaz příslušnému oddělení např. přes kontaktní formulář (níže).

Dovolujeme si Vás upozornit, že zaměstnanci nesmějí přijímat individuální věcné či finanční dary. Pokud tedy chcete vyjádřit vděk i nad rámec verbálního poděkování, lze podpořit finančním darem nemocnici. Informace k poskytnutí daru naleznete zde.

Psát vzkaz malý

Pošlete ošetřujícím poděkování nebo pochvalu. Rádi vzkaz předáme 

* Povinné položky

17. 10. 2023 JaHK
Poběžovice
star star star star star
Dobrý den 2.3.2023 se mě a mojí manželce narodila dcera Maruška, tímto chceme moc poděkovat za skvělou, profesionální a perfektní péči!!! Děkujeme všem porodním asistentkám, lékařům, sestřickám, kteří se o nás vzorně starali. Ale jeden největší a srdečný dík patří porodní asistence Šárce Ježdíkové, jste profesionálka všech profesionálů, a svojí práci děláte srdcem. Děkujeme moc Jaroslav , Hedvika a Maruška Kukačkovi
Tým DN Dobrý den, děkujeme moc za milá slova a s radostí předáme informaci personálu GPO.
15. 2. 2023 MW
Domažlice
star star star star star
Chtěli bychom tímto moc poděkovat Domažlické porodnici v čele pana primáře MUDr.Kolaříka Dušana a celého jeho týmu a personálu za profesionální přístup a ochotu při narození našeho syna Matyáška. Všem Vám moc děkujeme za skvělý životní zážitek
GPO DN Děkujeme. Bylo nám ctí a jsme moc rádi.
15. 2. 2023 Lucie F.
star star star star star
3.2.2023 Večer jsme byli s dcerou na pohotovosti.I přes to že dcera nemá české občanství a pojištění všechno proběhlo hladce. Sloužící doktor a sestra jsou lidé na správném místě. Ochotný a milí přístup. Moc vám děkuju :)
tým CHIR DN Rádi jsme pomohli. Přejeme už jen pevné zdraví.
15. 2. 2023 Iveta S.
Kdyne
star star star star star
Maximální spokojenost. Děkuji
GPO DN Skvělé. to nás těší.
14. 1. 2023 Josef Č.
Chrastavice
star star star star star
Jak jsem hodnotil už na GOOGLU: Maximální spokojenost s MUDr. Steidlem i sestrou, Navštívil jsem je v sobotu 26.11. ráno, pomohli, poradili a ještě si mě pozvali na neděli.
Tým DN Děkujeme. Ať se daří,

Zápatí - další informace

ESF EU - kopie MMR

Copyright ©2024 Klatovská nemocnice, a.s. | NPK
Created by Beneš & Michl.

× Jste s naší péčí spokojeni?
Prosíme, podělte se o vaše zkušenosti! Děkujeme.