Propuštění z nemocnice

O termínu propuštění z nemocnice v případě hospitalizace informuje ošetřující lékař. Poskytne Vám také instrukce ke způsobu domácí péče a seznámí Vás, jak včas odhalit případné komplikace a jak je řešit. Zároveň připraví propouštěcí zprávu pro lékaře, který Vás k hospitalizaci doporučil.

Při odchodu si pečlivě zkontrolujte, zda jste v nemocnici nic nezapomněli, např. pokud využíváte možnosti úschovy cenností či peněz. Nemocnice doporučuje, aby Vám při ukončení hospitalizace pomohli blízcí a zajistili Vám pohodlný odvoz.

Jménem Domažlické nemocnice Vám dále přejeme brzké doléčení a rychlou rekonvalescenci. Doufáme zároveň, že jste byli s péčí u nás spokojeni.

Poděkování

Pokud chcete zdravotníkům vyjádřit vděk za dobře odvedenou práci a příjemné vystupování, využijte prosím možnosti poslat děkovný vzkaz příslušnému oddělení např. přes kontaktní formulář (níže).

Dovolujeme si Vás upozornit, že zaměstnanci nesmějí přijímat individuální věcné či finanční dary. Pokud tedy chcete vyjádřit vděk i nad rámec verbálního poděkování, lze podpořit finančním darem nemocnici. Informace k poskytnutí daru naleznete zde.

Psát vzkaz malý

Pošlete ošetřujícím poděkování nebo pochvalu. Rádi vzkaz předáme 

* Povinné položky

14. 1. 2023 Pavel P.
Kout na Šumavě
star star star star star
Přeji celému oddělení B krásné a klidné svátky.
Tým DN Děkujeme a přejeme též. A k tomu krásný rok 2023.
14. 1. 2023 Miroslava K.
Domažlice
star star star star
Měla jsem tam tatínka a sestry byly super.
Tým DN To jsme rádi. Děkujeme
14. 1. 2023 Lenka N.
Kdyně
star star star star star
Strašně moc bych chtěla poděkovat celému týmu gynekologicko-porodnického odd., který mi pomohl 8.12.2022 přivést na svět mého syna. Dále bych ráda poděkovala za následnou péči na odd. šestinedělí. Děkuji za profesionální, lidský a empatický přístup.
Tým GPO DN Dobrý den, děkujeme moc za milý vzkaz. Moc hezky se čte. Ať se Vám oběma moc a moc daří: pevné zdraví, hodně spokojenosti a krásných zážitků s dětství.
14. 1. 2023 AK
Bělá nad Radbuzou
star star star star
Kromě jedné sestřičky bylo vše super. Děkuji.
Tým DN Dobrý den, děkujeme. Přejeme pevní zdraví, a kdyby jste přeci ještě někdy potřebovala naši péči, tak uděláme vše pro to, aby příště i ta poslední sestřička byla také super ;)
14. 1. 2023 Pavel P.
Kout na Šumavě
star star star star star
Paní doktorka Hynešová a kolektiv sester na oddělení B. Děkuji za perfektní práci jak paní doktorky , tak celého personálu,. Jen prosím zlepšit obědy.
Tým DN Děkujeme za pochvalu. Samozřejmě víme, že vše lze zlepšovat. Jen bohužel u stravování bude vždy těžké se zavděčit všem, neboť každý má jiné nároky na velikost porcí, solení, koření a pak do toho vstupují diety. Ale chceme se vždy zlepšovat ;)

Zápatí - další informace

ESF EU - kopie MMR

Copyright ©2024 Klatovská nemocnice, a.s. | NPK
Created by Beneš & Michl.

× Jste s naší péčí spokojeni?
Prosíme, podělte se o vaše zkušenosti! Děkujeme.