Propuštění z nemocnice

O termínu propuštění z nemocnice v případě hospitalizace informuje ošetřující lékař. Poskytne Vám také instrukce ke způsobu domácí péče a seznámí Vás, jak včas odhalit případné komplikace a jak je řešit. Zároveň připraví propouštěcí zprávu pro lékaře, který Vás k hospitalizaci doporučil.

Při odchodu si pečlivě zkontrolujte, zda jste v nemocnici nic nezapomněli, např. pokud využíváte možnosti úschovy cenností či peněz. Nemocnice doporučuje, aby Vám při ukončení hospitalizace pomohli blízcí a zajistili Vám pohodlný odvoz.

Jménem Domažlické nemocnice Vám dále přejeme brzké doléčení a rychlou rekonvalescenci. Doufáme zároveň, že jste byli s péčí u nás spokojeni.

Poděkování

Pokud chcete zdravotníkům vyjádřit vděk za dobře odvedenou práci a příjemné vystupování, využijte prosím možnosti poslat děkovný vzkaz příslušnému oddělení např. přes kontaktní formulář (níže).

Dovolujeme si Vás upozornit, že zaměstnanci nesmějí přijímat individuální věcné či finanční dary. Pokud tedy chcete vyjádřit vděk i nad rámec verbálního poděkování, lze podpořit finančním darem nemocnici. Informace k poskytnutí daru naleznete zde.

Psát vzkaz malý

Pošlete ošetřujícím poděkování nebo pochvalu. Rádi vzkaz předáme 

* Povinné položky

17. 10. 2023 Martina F.
Planá
star star star star star
Moc bych chtěla poděkovat veškerému personálu na gyn.-porodnickém oddělení. Všichni pracují s úsměvem, jsou příjemní, v pohodě, prostě ideální stav. Narodil se mi zde syn před pár lety a já věděla, že budu opět chtít jet do této porodnice, která mě opět nezklamala. Jako další bonus 24 hod. bufet pro maminky, 1000 czk do místní lékárny. Děkuji Vám Martina F. a Sára F.
Tým Dn 18.5.2023 - A my děkujeme Vám. Ať se vám se Sárou daří :)
17. 10. 2023 Miroslava B.
Hostouň
star star star star star
Jsem nesmírně ráda, že jsme si pro narození našeho syna vybrali právě Domažlickou porodnici. Personál na tomto oddělení je neskutečně ochotný s čímkoliv pomoci, sestřičky jsou úžasné a věčně usměvavé. Veliké díky i paní doktorce Dlouhé. Porod zde mohu jen a jen doporučit!
Tým DN 23.7.2023 - Děkujeme za milá slova.
17. 10. 2023 Zuzana T.
Horšovský Týn
star star star star star
Moc děkujeme za veškerou péči, děkujeme za narození naší Zuzanky. I když to nakonec dopadlo císařem, jsem šťastná, že všichni do poslední chvíle zkoušeli udělat vše pro to, aby to šlo přirozeně. :) Určitě budu chtít u druhého dítěte opět zvolit Domažlice. Nejen pan primář, ale celý tým byl v každém kroku pečlivý a dělali pro nás maximum. Opravdu moc děkuji. Rádi na to vše s manželem vzpomínáme.
Tým DN 11.5.2023 - Děkujeme za milá slova. Pokud k tomu není medicínský důvod, snaží se naši lékaři-porodníci vždy o přirozený porod. Koneckonců je to i přání drtivé většiny rodiček, které respektujeme. V ČR patříme k porodnicím s největším podílem fyziologicky vedených porodů. Opět se na Vás těšíme.
17. 10. 2023 Pavel V.
Klatovy
star star star star star
Návštěva v ambulanci chronické bolesti - naprostá spokojenost, poděkování MUDr. Veselému.
Tým DN Děkujeme a panu doktorovi vyřídíme.
17. 10. 2023
Domažlice
star star star star star
Spokojenost, profesionální přístup
Tým DN Děkujeme

Zápatí - další informace

ESF EU - kopie MMR

Copyright ©2024 Klatovská nemocnice, a.s. | NPK
Created by Beneš & Michl.

× Jste s naší péčí spokojeni?
Prosíme, podělte se o vaše zkušenosti! Děkujeme.