Úprava provozní doby lékárny. Nedělní pohotovostní provoz obnoven v Kauflandu

13. 5. 2023

Z důvodu opětovného zprovoznění privátní lékárny v obchodním domu Kaufland, která je v provozu i během víkendu, ruší Lékárna Domažlické nemocnice takzvanou lékárenskou pohotovost během nedělí a svátků. Vrací se tak původní provozní doba.

"Po lednovém uzavření lékárny v Kauflandu jsme chtěli vyjít vstřic obyvatelům Domažlicka a zajistit jim i během víkendu dostupné lékárenské služby. Nyní už tato potřeba není. Proto nedělní provoz rušíme. Dle aktuální potřeby jsme ale kdykoliv připraveni otevírací dobu nemocniční lékárny opět rozšířit," říká ředitel nemocnice Petr Hubáček s tím, že jinak je nemocniční lékárna k dispozici každý pracovní den. Její předností je spojení právě s nemocniční péčí. "Zaručuje nadstandardní zásobení lékárny jak ve smyslu pestrého výběru položek, které v privátních lékárnách nemusí být dostupné, tak i dostatečného množství balení jednotlivých položek," doplňuje ředitel.

10+1 důvod, proč být klientem Lékárny DN

1. Velký podíl léků na předpis je bez doplatku.
  2. Volně prodejné léky, přípravky a jiný sortiment nabízíme za férové ceny.
  3. Každý měsíc máme novou akční nabídku, ve které nabízíme desítky volněprodejných zpravidla sezónních přípravků za mimořádně příznivé ceny viz např.  Květen.
  4. Lékárna klientům nabízí věrnostní program formou klientských karet se slevou na recept i volný prodej. Čerstvým rodičkám nabízí poukázku na nákup jakéhokoli sortimentu v hodnotě 1000 Kč.
  5. Spojení lékárny s nemocniční péčí zaručuje nadstandardní zásobení lékárny jak ve smyslu pestrého výběru položek, tak i dostečného množství balení jednotlivých položek.
  6. Zboží, které v danou chvíli není skladem, lékárna zajistí do několika hodin, maximálně do druhého dne (pokud je na čeeském trhu).
  7. Odborní pracovníci lékárny konzultují s pacienty jejich zdravotní problémy a poskytnou co nejúplnější informace o léčivech, jejich způsobu užití a vhodnosti kombinace s potravinovými doplňky.
  8. V Lékárně DN lze platit bezhotovostně jak volně prodejné léky a přípravky, tak i doplatky léků na předpis.
  9. Lékárna přijímá karty Benefit Plus programu.
  10. Lékárna poskytuje službu pomoci s odvykáním kouření: Mgr. Rostislav Sladký - lékárník: 379 710 209, rostislav.sladky@domazlice.nemocnicepk.cz
  11. Výnos z Lékárny DN je investován zpět do nemocnice a napomáhá zvyšovat kvalitu a dostupnost zdravotní péče na Domažlicku.

Více o Lékárně DN