Odpočinková zóna s občerstvením a posezením. Domažlická nemocnice zlepšuje i nezdravotnické služby

16. 3. 2023

I v malé regionální nemocnici se snažíme poskytovat tu nejlepší péči. A nejen tu zdravotní. Proto jsme se spojili s kdyňskou výrobnou lahůdek ZEOS a společně otevřeli v horní hale nad vestibulem odpočívací zónu s občerstvením. Určitě se během návštěvy nemocnice zastavte na kávu, zákusek, chlebíček a mnoho dalších dobrot. Otevřeno je každý pracovní den od 8 do 15:30.

„K občerstvení máme pro zákazníky různé druhy, kávy, čaje i studené nápoje, které je možné vypít na místě i si vzít se sebou. Dále nabízíme plněné housky, bagety, sendviče, hamburgery, chléb s omeletou, řízek na chlebu, dále různé druhy plněných misek, zákusky, pečivo slané i sladké, pohárky, teplé polévky, bramborové placičky a mnoho dalšího a věříme, že i v dnešní době za příznivé ceny,“ říká za provozovatele Michaela Trumpesová. „Děláme každý den našim návštěvníkům jiný čerstvý sortiment, který si vyrábíme sami v naší výrobně. A samozřejmě jsme v případě zájmu připraveni dodat i pokrmy na zakázku a od dortů, po větší množství zákusků, lahůdkové mísy nebo kompletní cateringové služby,“ doplňuje.

Občerstvení budou také využívat dárci krve. Za každý odběr dostanou poukázku na útratu v hodnotě 150 korun, aby si mohli hned po odběru doplnit energii.

Otevírací doba

• PO - PÁ | 8:00 - 15:30
  • v případě zájmu nebo v letním období upravíme