Byli jste s námi spokojeni? Podělte se s námi o vaše zkušenosti

Ty prázdné řádky dole jsou teď vaše. Děkujeme :)

* Povinné položky

17. 10. 2023 Martina F.
Planá
star star star star star
Moc bych chtěla poděkovat veškerému personálu na gyn.-porodnickém oddělení. Všichni pracují s úsměvem, jsou příjemní, v pohodě, prostě ideální stav. Narodil se mi zde syn před pár lety a já věděla, že budu opět chtít jet do této porodnice, která mě opět nezklamala. Jako další bonus 24 hod. bufet pro maminky, 1000 czk do místní lékárny. Děkuji Vám Martina F. a Sára F.
Tým Dn 18.5.2023 - A my děkujeme Vám. Ať se vám se Sárou daří :)
17. 10. 2023 Miroslava B.
Hostouň
star star star star star
Jsem nesmírně ráda, že jsme si pro narození našeho syna vybrali právě Domažlickou porodnici. Personál na tomto oddělení je neskutečně ochotný s čímkoliv pomoci, sestřičky jsou úžasné a věčně usměvavé. Veliké díky i paní doktorce Dlouhé. Porod zde mohu jen a jen doporučit!
Tým DN 23.7.2023 - Děkujeme za milá slova.
17. 10. 2023 Zuzana T.
Horšovský Týn
star star star star star
Moc děkujeme za veškerou péči, děkujeme za narození naší Zuzanky. I když to nakonec dopadlo císařem, jsem šťastná, že všichni do poslední chvíle zkoušeli udělat vše pro to, aby to šlo přirozeně. :) Určitě budu chtít u druhého dítěte opět zvolit Domažlice. Nejen pan primář, ale celý tým byl v každém kroku pečlivý a dělali pro nás maximum. Opravdu moc děkuji. Rádi na to vše s manželem vzpomínáme.
Tým DN 11.5.2023 - Děkujeme za milá slova. Pokud k tomu není medicínský důvod, snaží se naši lékaři-porodníci vždy o přirozený porod. Koneckonců je to i přání drtivé většiny rodiček, které respektujeme. V ČR patříme k porodnicím s největším podílem fyziologicky vedených porodů. Opět se na Vás těšíme.
17. 10. 2023 Pavel V.
Klatovy
star star star star star
Návštěva v ambulanci chronické bolesti - naprostá spokojenost, poděkování MUDr. Veselému.
Tým DN Děkujeme a panu doktorovi vyřídíme.
17. 10. 2023
Domažlice
star star star star star
Spokojenost, profesionální přístup
Tým DN Děkujeme

Zápatí - další informace

ESF EU - kopie MMR

Copyright ©2024 Klatovská nemocnice, a.s. | NPK
Created by Beneš & Michl.