Propuštění z nemocnice

O termínu propuštění z nemocnice v případě hospitalizace informuje ošetřující lékař. Poskytne Vám také instrukce ke způsobu domácí péče a seznámí Vás, jak včas odhalit případné komplikace a jak je řešit. Zároveň připraví propouštěcí zprávu pro lékaře, který Vás k hospitalizaci doporučil.

Při odchodu si pečlivě zkontrolujte, zda jste v nemocnici nic nezapomněli, např. pokud využíváte možnosti úschovy cenností či peněz. Nemocnice doporučuje, aby Vám při ukončení hospitalizace pomohli blízcí a zajistili Vám pohodlný odvoz.

Jménem Domažlické nemocnice Vám dále přejeme brzké doléčení a rychlou rekonvalescenci. Doufáme zároveň, že jste byli s péčí u nás spokojeni.

Poděkování

Pokud chcete zdravotníkům vyjádřit vděk za dobře odvedenou práci a příjemné vystupování, využijte prosím možnosti poslat děkovný vzkaz příslušnému oddělení např. přes kontaktní formulář (níže).

Dovolujeme si Vás upozornit, že zaměstnanci nesmějí přijímat individuální věcné či finanční dary. Pokud tedy chcete vyjádřit vděk i nad rámec verbálního poděkování, lze podpořit finančním darem nemocnici. Informace k poskytnutí daru naleznete zde.

Psát vzkaz malý

Pošlete ošetřujícím poděkování nebo pochvalu. Rádi vzkaz předáme 

* Povinné položky

19. 10. 2023 Eva H.
Praha 5
star star star star star
Dobrý den, chtěla bych vyjádřit pochvalu dětskému oddělení pod vedením paní primářky Dvořákové za perfektní péči a lidský přístup jak paní primářky, pana dr. Růžičky a všech sestřiček, které ošetřovali mého syna Tomáše Humla minulý týden. Především bych chtěla vyzdvihnout empatický a lidský rozměr, který je těžký si stále uchovat vzhledem k přetíženosti a nedostatku pediatrů v České republice. Obdobnou zkušenost mám nejen já, ale i řada mých kamarádek, které musely jít s dětmi na pohotovost do Domažlické nemocnice. Přeji celému personálu dětského oddělení především zdraví. S pozdravem Ing. et Mgr. Eva Humlová
Tým DN 31. 7. 2023 - Děkujeme za vzkaz.
19. 10. 2023 MJ
Tachov
star star star star star
Děkujeme celému týmu při porodu syna Matěje a následné péči. Byli jste úžasný
Tým DN 22. 8. 2023 - Děkujeme za vzkaz.
19. 10. 2023
star star star star star
Děkuji za výbornou péči o mého tatínka sestřičkám ARO .
Tým DN Děkujeme za vzkaz.
19. 10. 2023 Andrea G.
Horšovský Týn (okr. Domažlice)
star star star star star
Velice děkujeme za ochotu s jakou nám veškerý personál vycházel během našeho pobytu vstříc v našich porodních přáních. Velké díky patří především panu primáři, který byl ke všem našim přáním a požadavkům nejen svolný, ale také vše ochotně domluvil a zařídil. Velice si vážíme péče a empatie, kterou nám všichni věnovali. Gombárovi
Tým DN 3.3. 2023 - Děkujeme za vzkaz. Ať se daří.
18. 10. 2023 Hana T.
Němčice
star star star star star
Děkuji všem zaměstnancům oddělení ARO za navrácení života a následnou péči. Všichni jsou moc ochotní a vstřícní. Opravdu velký dík. Tomanová
Tým DN 10. 5. 2023 - Jsme tu pro každého, kdo naši pomoc potřebuje. Děkujeme.

Zápatí - další informace

ESF EU - kopie MMR

Copyright ©2024 Klatovská nemocnice, a.s. | NPK
Created by Beneš & Michl.

× Jste s naší péčí spokojeni?
Prosíme, podělte se o vaše zkušenosti! Děkujeme.