Propuštění z nemocnice

O termínu propuštění z nemocnice v případě hospitalizace informuje ošetřující lékař. Poskytne Vám také instrukce ke způsobu domácí péče a seznámí Vás, jak včas odhalit případné komplikace a jak je řešit. Zároveň připraví propouštěcí zprávu pro lékaře, který Vás k hospitalizaci doporučil.

Při odchodu si pečlivě zkontrolujte, zda jste v nemocnici nic nezapomněli, např. pokud využíváte možnosti úschovy cenností či peněz. Nemocnice doporučuje, aby Vám při ukončení hospitalizace pomohli blízcí a zajistili Vám pohodlný odvoz.

Jménem Domažlické nemocnice Vám dále přejeme brzké doléčení a rychlou rekonvalescenci. Doufáme zároveň, že jste byli s péčí u nás spokojeni.

Poděkování

Pokud chcete zdravotníkům vyjádřit vděk za dobře odvedenou práci a příjemné vystupování, využijte prosím možnosti poslat děkovný vzkaz příslušnému oddělení např. přes kontaktní formulář (níže).

Pokud chcete vyjádřit vděk i nad rámec verbálního poděkování, lze podpořit finančním darem nemocnici. Informace k poskytnutí daru naleznete zde.

Psát vzkaz malý

Pošlete ošetřujícím poděkování nebo pochvalu. Rádi vzkaz předáme 

Zbývá 700 znaků

* Povinné položky

Poděkování, pochvaly

14. 1. 2023 Josef Č.
Chrastavice
star star star star star
interna - Jak jsem hodnotil už na GOOGLU: Maximální spokojenost s MUDr. Steidlem i sestrou, Navštívil jsem je v sobotu 26.11. ráno, pomohli, poradili a ještě si mě pozvali na neděli.
Tým DN Děkujeme. Ať se daří,
14. 1. 2023 Pavel P.
Kout na Šumavě
star star star star star
interna - Přeji celému oddělení B krásné a klidné svátky.
Tým DN Děkujeme a přejeme též. A k tomu krásný rok 2023.
14. 1. 2023 Miroslava K.
Domažlice
star star star star
následná péče, socíální - Měla jsem tam tatínka a sestry byly super.
Tým DN To jsme rádi. Děkujeme
14. 1. 2023 Lenka N.
Kdyně
star star star star star
porodnice - Strašně moc bych chtěla poděkovat celému týmu gynekologicko-porodnického odd., který mi pomohl 8.12.2022 přivést na svět mého syna. Dále bych ráda poděkovala za následnou péči na odd. šestinedělí. Děkuji za profesionální, lidský a empatický přístup.
Tým GPO DN Dobrý den, děkujeme moc za milý vzkaz. Moc hezky se čte. Ať se Vám oběma moc a moc daří: pevné zdraví, hodně spokojenosti a krásných zážitků s dětství.
14. 1. 2023 AK
Bělá nad Radbuzou
star star star star
porodnice - Kromě jedné sestřičky bylo vše super. Děkuji.
Tým DN Dobrý den, děkujeme. Přejeme pevní zdraví, a kdyby jste přeci ještě někdy potřebovala naši péči, tak uděláme vše pro to, aby příště i ta poslední sestřička byla také super ;)

Zápatí - další informace

ESF EU - kopie MMR

Copyright ©2024 Klatovská nemocnice, a.s. | NPK
Created by Beneš & Michl.

× Jste s naší péčí spokojeni?
Prosíme, podělte se o vaše zkušenosti! Děkujeme.