Propuštění z nemocnice

O termínu propuštění z nemocnice v případě hospitalizace informuje ošetřující lékař. Poskytne Vám také instrukce ke způsobu domácí péče a seznámí Vás, jak včas odhalit případné komplikace a jak je řešit. Zároveň připraví propouštěcí zprávu pro lékaře, který Vás k hospitalizaci doporučil.

Při odchodu si pečlivě zkontrolujte, zda jste v nemocnici nic nezapomněli, např. pokud využíváte možnosti úschovy cenností či peněz. Nemocnice doporučuje, aby Vám při ukončení hospitalizace pomohli blízcí a zajistili Vám pohodlný odvoz.

Jménem Domažlické nemocnice Vám dále přejeme brzké doléčení a rychlou rekonvalescenci. Doufáme zároveň, že jste byli s péčí u nás spokojeni.

Poděkování

Pokud chcete zdravotníkům vyjádřit vděk za dobře odvedenou práci a příjemné vystupování, využijte prosím možnosti poslat děkovný vzkaz příslušnému oddělení např. přes kontaktní formulář (níže).

Pokud chcete vyjádřit vděk i nad rámec verbálního poděkování, lze podpořit finančním darem nemocnici. Informace k poskytnutí daru naleznete zde.

Psát vzkaz malý

Pošlete ošetřujícím poděkování nebo pochvalu. Rádi vzkaz předáme 

Zbývá 700 znaků

* Povinné položky

Poděkování, pochvaly

18. 10. 2023 Viktor M.
Postřekov
star star star star star
chirurgie - Na chirurgickém oddělení jsem byl hospitalizován se zánětem divertiklu. Velice vstřícný a příjemný personál. S péčí lékařů a sester jsem byl velice spokojen.
Tým DN 29. 9. 2023 - Děkujeme za vzkaz. S radostí předáváme na chirurgii.
17. 10. 2023 Martina F.
Planá
star star star star star
porodnice - Moc bych chtěla poděkovat veškerému personálu na gyn.-porodnickém oddělení. Všichni pracují s úsměvem, jsou příjemní, v pohodě, prostě ideální stav. Narodil se mi zde syn před pár lety a já věděla, že budu opět chtít jet do této porodnice, která mě opět nezklamala. Jako další bonus 24 hod. bufet pro maminky, 1000 czk do místní lékárny. Děkuji Vám Martina F. a Sára F.
Tým Dn 18.5.2023 - A my děkujeme Vám. Ať se vám se Sárou daří :)
17. 10. 2023 Miroslava B.
Hostouň
star star star star star
porodnice - Jsem nesmírně ráda, že jsme si pro narození našeho syna vybrali právě Domažlickou porodnici. Personál na tomto oddělení je neskutečně ochotný s čímkoliv pomoci, sestřičky jsou úžasné a věčně usměvavé. Veliké díky i paní doktorce Dlouhé. Porod zde mohu jen a jen doporučit!
Tým DN 23.7.2023 - Děkujeme za milá slova.
17. 10. 2023 Pavel V.
Klatovy
star star star star star
Návštěva v ambulanci chronické bolesti - naprostá spokojenost, poděkování MUDr. Veselému.
Tým DN Děkujeme a panu doktorovi vyřídíme.
17. 10. 2023
Domažlice
star star star star star
chirurgie - Spokojenost, profesionální přístup
Tým DN Děkujeme

Zápatí - další informace

ESF EU - kopie MMR

Copyright ©2024 Klatovská nemocnice, a.s. | NPK
Created by Beneš & Michl.

× Jste s naší péčí spokojeni?
Prosíme, podělte se o vaše zkušenosti! Děkujeme.