Český nároďák a kuchaři nemocniční kuchyně poděkovali zdravotníkům a sestrám

12. 5. 2021

FOTOZPRÁVA

Česká reprezentace kuchařů a cukrářů vytvořila dnes s kuchaři Domažlické nemocnice jeden tým a uvařili pro pacienty a personál nemocnice slavnostní tříchodové menu. Vyjádřili tím poděkování zdravotnickému personálu za jejich práci v době pandemie a popřáli tím i sestrám k jejich dnešnímu svátku.

Podával se hříbkový krém, králík na hořčici se šťouchanými brambory a tvarohový štrúdl s rozinkami a vanilkovou omáčkou. I když nemocniční kuchaři museli vedle rozverných reprezentantů pečlivě hlídat servírování porcí pro pacinety s různými dietami a také přesné časy výdeje, příprava společného menu i výdej se nesly v příjemné atmosféře. Personál nemocnice společné dílo ocenil.

"Bylo to pro nás zpestření běžného pracovního dne," ocenila návštěvu nutriční terapeutka Klára Hnátková i domažlický šéfkuchař Martin Heindl. "Líblo se nám tu a nevylučujeme, že podobnou akli někdy zopakujeme," uvedl manažer národního týmu Tomáš Popp

Víc TZ 11. 5. www.domazlice.nemocnicepk.cz/tiskove-zpravy/repre-kuchari-dn/

   

Zpět

Zápatí - další informace

ESF

Copyright ©2021 Nemocnice Plzeňského kraje
Created by Beneš & Michl.